MADMIXTUBE.COM UNDER CONSTRUCTION - 646 241 9028 Madmixtube@gmail.com
MADMIXTUBE.COM UNDER CONSTRUCTION - CHANNELS NOT READY TO ORDER.

Blogs nike roshe

  • September 11, 2017
  • 397
  • 0
  • 0

nike roshe

De Nike PG 1 is goed ontvangen van de [url=http://www.siteranking.nl/nike-air-max-90-c-41/]nike air max 90[/url] get-go. De materialen, prijspunt en kleurwegen zijn alle redenen waarom veel mensen de Nike PG 1 noemen, een van de beste eerste basketball signature sneaker die we al een hele tijd gezien hebben. Hoewel we in de komende maanden meer Nike PG 1-kleurenweg verwachten, lijkt er al een lek op het vervolg, de Nike PG 2.Said om de sneaker te zijn die u hierboven ziet. De Nike PG 2 is erg verschillend van de PG 1. Voor starters is de band weg. Bovendien lijkt dit paar een echte tong te hebben, in plaats van het bootie-achtige ontwerp dat we op het eerste paar zagen. Exposed Flywire maakt deel uit van het snijsysteem, terwijl dit bijzondere paar uit maas- en gefuseerde overlays wordt opgebouwd. We hebben nog geen info over de enige eenheid. Als deze uiteindelijk de Nike PG 2 zijn, wat zijn uw eerste gedachten? Geïntrigeerd? Teleurgesteld?

De Nike Air VaporMax heeft zijn debuut niet al te lang geleden gemaakt, maar dat heeft Nike niet meer laten maken met het maken van een andere versie van het model. [url=http://www.siteranking.nl/nike-air-max-90-c-41/]nike air max 90 goedkoop[/url] Dit paar sloot de veters in voor een middenvoetbandje. Met volgend jaar vrijgeven, hier is een eerste blik op de Nike Air VaporMax Strap Multicolor. Deze kleurweg van de Nike Air VaporMax Strap is voorzien van een Flyknit bovenkant met alle kleuren van de regenboog. De kraag, de tong en de nieuwe band komen in zwart, terwijl de gloednieuwe Swoosh branding [url=http://www.siteranking.nl/nike-air-max-90-c-41/nike-air-max-90-dames-c-41_42/]nike air max 90 dames[/url] op de band de schoen met een nieuwe, nieuwe look geeft. De afgebeelde afbeeldingen lijken de middelzool te laten zien in een blauw-ish doorschijnende tint, die vrij goed met de bovenkant past. Vroeg in 2018 aflopen, ben je geïnteresseerd? Blijf op de hoogte voor meer informatie over deze release.

Een andere olijfkleintje van de Nike Air Max Flair geeft deze zomer vrij, die een tonale olijfversie volgt. Nu voorzien van een combinatie van medium olijf en zwart, heeft de schoen een sokachtige bootie bovenkant met een asymmetrisch snijsysteem. De strakke bovenkant wordt ook gemarkeerd door de grote zwarte lettertype "AIR" die de teen overlayt, terwijl een Max Air-eenheid de tweekleurige look helemaal compleet maakt. Retourneren voor een prijskaartje van $ 160, zoek snel naar de [url=http://www.siteranking.nl/nike-air-max-90-c-41/nike-air-max-90-heren-c-41_43/]nike air max 90 heren[/url] Nike Air Max Flair Olive Black bij selecte Nike-winkels en online. Zorg ervoor dat u onze Nike Air Foamposite One Eggplant 2017-hub pagina nu bezoekt en bladwijst voor de nieuwste release-informatie van de schoen en up-to-the-minute updates en afbeeldingen.

De Nike Air Presto is in zijn essentiële versie vrijgelaten in een nieuwe kleurweg voor de zomer in een combinatie van geplaveide / volt-antraciet. De schoen heeft een ademend gaas en nylon bovenkant in geplaveid met zijn handtekening kooi overlay voor extra ondersteuning in donkere marine. Pops van volt worden gezien op de tong, hiel trekklip en mini Swooshes, terwijl een witte phylon middenzool en zwarte buitenzool de dynamische blik volledig afronden. Retourneren voor $ 115, zoek deze kleurenweg van de Nike Air Presto bij selecte Nike winkels en online vandaag. Zorg ervoor dat u onze Nike Air Foamposite One Eggplant 2017-hub pagina nu bezoekt en bladwijst voor de nieuwste release-informatie van de schoen en up-to-the-minute updates en afbeeldingen.

Een nieuwe tonale kleurweg van de iconische Nike Air Force 1 is opgevuld omdat dit nieuwe Violet Dust paar perfect is voor het huidige zomerseizoen. Deze lage top iteratie van de klassieke Uptown komt in Violet Dust overal in de premium leren bovenkant, inclusief de branding op de tong, zijpanelen en hiel. Het verschaffen van een mooie pop is reflecterende hits op de tong tag, hiel tab en de Nike check. Het toevoegen van evenwicht en contrast is een witte zoolunit die de dingen goed maakt. Air Force 1 fans kunnen deze Violet Dust colorway op geselecteerde retailers nu oplopen voor $ 130.

De Nike Air Force 1 Low releases in een ander reflecterend thema [url=http://www.siteranking.nl/nike-roshe-c-7/]nike roshe[/url] deze zomer en het is voorzien van een lichte carbon colorway. Met een premium lederen bovenkant in de lichte, purpere tint, is de sneaker gemarkeerd met 3M Reflective detailing, gezien op de Swoosh logo's en hakken. Een schone witte rubberen zool voltooit de simpele tweekleurige look helemaal. Verkoop voor een prijskaartje van $ 130, zoek naar de Nike Air Force 1 Low Light Carbon Reflective bij selecte Nike winkels en online vandaag. Zorg ervoor dat u onze Nike Air Foamposite One Eggplant 2017-hub pagina nu bezoekt en bladwijst voor de nieuwste release-informatie van de schoen en up-to-the-minute updates en afbeeldingen.

Tags: nike roshe

0 Comments

There are no comments yet. Add a comment.

Video CMS powered by ViMP (Enterprise) © 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010